LINA LINA LINA


LinaLinert ringde precis, ååh, va så roligt att höra av henne, hon är i stockholm nu med Fanny, o shoppar järnet :)
Hon berättade allt fint hon köpt, min lilla shoopoholic :) heheh!!!



Bästis o Bästis


///Friitchjjuf ♥

MyyysFreedag :)


Halllåå Halllåå!!
Idag är det freeedag :):):) åå jag tycker om fredagar, de är så härliga, så lugna en myysdag/kväll helt enkelt :)  känns dock som om sportlovet bara svischat förbi :O men men, bara att ta nya tag!!!

Kom hem för en stund sen, jag o Sara har vart nere på stan en stund o kollat lite, jag hitta lite smått o gott, strumpbyxor, foundation o sånt :) Sara köpte en jäättefin jeansjacka o en suupdersöt blommig fodral klänning, hon kommer bli  så fin så i de :)
De finns så himlans mycket fint i affärerna nu, man får såna vår/sommar känslor, längtar tills solen börjar titta fram :)

Lite utav mina planer för helgen!! :)

Freedag - Plugga lite nu, sen hem till klinte o bara mysa o existera tillsammans med min Kärlek :)
Löördag - Party Party, imorgon blir det lagfest med tjejerna, vi skall ha så jäääklans skooj :)
Sööndag - Pluuuggapluugggapluuugga........


Va rädda om varandra :)
Kraaam // Friiitchiii ♥

Pappa är hemme :)


Kom hem för ett tag sen, jag var o hämtade pappa vid båten, härligt att träffa honom igen :) han har jo vart på fastlandet i nästan 2 veckor nu, eftersom han jobbar där för tillfället, men nu är han hemme i fyra dagar :)

Annars har min dag varit lugn, jag var på banken och skaffade internetbank, väldigt nytt, men oj såå skönt o smidigt :)
Moiie var förbi en sväng vi försökte oss på att plugga lite på provet vi skall ha nästa vecka i skolan, joo det känns väl sådär, måste plugga lite mer på de känner jag =P heheh!! Annars åt jag o anthon o mamma suupergood mat ikväll, nämligen revbenspjäll :) MMMMM, så goott!! :)  Resten utav kvällen har jag tillbringat med Min älskade pojkvän <3 :)

Naaj nu skall jag hoppa i säng o sussa  :)
Ha de bra allesammans, och ta hand om varandra!!

Kraaam // Friitchjjuf ♥

Natti Natti


Sov gott allesammans :)
De skall jag göra brevid min Älsklings kille <3

Anthon ♥ Frida


///Friitchii ♥

Onsdag 20.00


Humör: Fnittrig och sprattlig :)
Gjort: Umgåts med Min Älskling <3
Planer: Träna innebandy
Ser på: Klockan..
Lyssnar på: Never let go - Bryan Adams
Outfit: Träningskläder
Bästa: Anthons närhet :)



// Friitchiii ♥


Fönstret öppet......


Hallåå Hallå  :)

Jag skall berätta en grej :) det är 25 februari idag, de är snöigt o kallt ute, men dom senaste dagarna har jag sovit med fönstret öppet, knas va?!
Isöndags när jag o Anthon sov i lägenheten i stan, fick fönstret vara öppet för det var för varmt att somna, vaknade dock på morgonen av att de kändes som om man låg o sov på trottoaren pga alla bilar/lastbilar/fordon av alla slag som körde utanför fönstret xD åkte jo till Vicky i måndags kväll efter träning, vi gjorde inte speciellt mkt, vi såg lite tv, åt lite frukt, hade de allmänt bra bara :), vi pratade en hel massa också, om viktiga saker här i livet, de livet egentligen handlar om!! efter mycket prat o skratt, så somna vi, också med fönstret öppet, pga av den värmen som vicky dock alltid har i sitt rum, men denna kväll kändes som en enorm bastu, och igår då jag o Frejja hade en mys/filmkväll vilket var jättetrevligt, med massa fruktsallad, MUMS!! vi sov inne i pappas/min lägenhet i stan, och de måste va nå knäppt me värmen där, för de är så otroligt varmt, överallt, så ännu en natt med fönstret öppet, hahah!! sköönt dock att sova med fönstret öppet, men de känns ändå lite konstigt när de är snö ute och man frivilligt vill sova me öppet fönster :) men de är jo helgött att krypa ner under täcket när det är lite svalt i rummet, mmm!! :)  

Nu ropar mamma nere, måste kila ner o hjälpa henne med maten!! :)
Va rädda om er :)


Kraaam // Friitchii♥

Leendet Han ger Mig :)


Humör: Galet kääär  o underbart glaad <3
Gjort:
Fikat med mamsen :)
Planer: Innebandy träning, sen till Vickyvichs :)
Ser på: Ljusen som är tända i köket
Lyssnar på: Radion
Outfit: Strumpbyxor o myyströja
Bästa: Leendet Han ger mig :)

Sämsta:  mycket mycket plugg som skall göras.......
Önskar mig: En lägenhet med min Älskling :)
Äter: Inget..

Dricker: Multi Juice
Väder: Grått o burrigt






//Friitchii♥

DU O JAG



 

Myys MYss MysS


//Din Friiida ♥


Gårdagen....


Yees gårdagen, var lugn, vaknade hemme hos min Älskling, underbart som alltid :) vi tog de lugnt, han försökte sig på att lära mig nå skjut-tvspel, men de gick väl sådär xD mitt tålamod var inte riktigt med mig :) heheh!!! Senare på eftermiddagen drog jag hem , då Moiie kom hit, vi handla o gjorde goootttis middag :) MUMS!! sen sprang tiden iväg, då vi satt o smocka i oss maten :) så vi snegla med ett öga på melodifestivalen medans vi fixa oss litegrann, jag lockade Moas hår, och hon krusade mitt, jättefiint blev de :) Sara sötis kom hit en sväng också, o höll oss sällskap :) Sen senare åkte vi till hemse en sväng för att gratta Tobbe som fyllde 20 år igår :) Där fick man träffa FinaLina också :) trevligt trevligt!! :)


MOIIE O FRIITCHJJUF :)


Idag hade vi match mot hemse, vi förlora, punkt slut!!!

///Friitchjjuf ♥

Edward Scissorhands


Idag är det äntligen fredag, och det skall bli kanonskönt med sportlov :)  idag var också sista dagen med filmkunskap som jag haft i 2 veckor, vilket är lite tråkigt, för jag tycker att de varit jätteintressant och roligt att prata om film :) idag skulle vi även redovisa ett eget arbete vi gjort kring en film, och jag valde en utav mina favoritfilmer Edward Scissorhands, jag tycker att de är en jättevacker film, som har ett otroligt starkt budskap, två helt olika människor, som älskar varandra djup, en film jag varmt vill rekomendera :)
Efter skolan drog jag o Nippan ( Sara ) in till stan o kolla runt lite :) , fasen va mycket fiint det finns nu, ååh så mycket man vill köpa, längtar tills de blir sommarem :) men jag gjorde dock tre inpulsköp, ett par öronhängen, två hårband, och en jäätteskön randig stor tröja för 99 kr :) kanonköp!!! :)  vi tog också en trip till zooet på skarpell för att jag skulle handla lite mat till sune o doris ( mina undelater ), eftersom pappsen min nu för tillfället jobbar på fastlandet, och kommer göra de en tid framåt, så jag har lägenheten i stan själv nu på vardagarna!! Naaj nu väntar min Älskling i sängen, vi ser på " när lammen tystnar ", den går på tv, o vi har inte sett den förut nån av oss, ursh den verkar äcklig, nu skall jag burra ner mig hos min älskling, för där känner jag mig trygg :)

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll :):):)

KRAAM /// FRIIIDA ♥

BABY, I WAS BORN JUST TO KISS YOUR MOUTH


♥ Du och Jag ♥



/// Friiida ♥

Syster Fiie o Jag <3

SYSTERTESTET!
- gör testet om du vill visa att du bryr dig om din syster!




HON
Vad heter hon? Sofie
Vad var det senaste hon sa till dig? Ring mig sen
Vad brukar hon säga när hon kommer hem? Eftersom hon bor i stockholm nuförtiden så ses vi inte så ofta, men då hon kommer hem, pratar vi om allt möjligt.
Vem umgås hon mest med? Bobby (hennes pojkvän/sambo) o Tito ( hennes hund)
Har hon någonsin haft en pojkvän? Jo hon har en pojkvän nu, Bobby Green
Har hon en speciell lukt? Aa hon luktar syster Fiie :)
Vad är typiskt henne? Att kramas :)
Är hon din lillasyster? Nopp
Är hon din tvillingsyster? Nopp
Är hon din storasyster? Yees, min storastorasyster :)
Hur många år skiljer det mellan er? 7 år
Har ni samma föräldrar? Jajjemensan :)
Brukar ni göra saker tillsammans? Joo när vi träffas så :)
Kan ni prata om allt? Joo allting!!
Kan ni skratta åt allt? Njo, allt o allt, men vi skrattar åt de mesta när vi umgås :)
Bor ni i samma hushåll? Naaj, tyvärr inte :(
Umgås ni med samma människor? Ibland så, vi har en del gemensamma kompisar.
Är ni oftast sams? Oftast :)
Tycker du att ni har en bra relation? Joo absolut, starkare relation går nog inte att ha!!
Tror du att hon tycker det? Jo, de hoppas jag!!
Samma skola? Naaj, hehe
Samma musik? Nja, vi lyssnar nog inte på samma musik, men ibland så :)

DU
Vad var det sista du sa till henne? Mm, jag ringer dig sen!
Tjaffsade sist? Oj kommer inte ihåg, vi tjaffsar inte så mycket.
Uppskattar du henne? Joo, absolut!! Hon är guldvärd.
Litar du på henne? till 200 %
Ställer du upp för henne om hon behöver? Alltid!!
Om du såg henne gråta, skulle du gå dit? Joo, ingen tvekan.
Till sist, älskar du henne? Hur mycket som helst!! <3


/// Lillan ♥

SMÄCK :)


Idag när jag kom hem från Sara, låg de ett paket som kommit från posten till mig :) ååh jag blev genast nyfiken, o jag såg direkt va de var för paket, de var nämligen min studentklänning som jag beställde för nån dag sen :) Jag har nämligen inte tänkt så mycket på vad man skall ha på själva studentdagen utan nu är man bara fokuserad på balklänningen, men så satt jag o Sara o kolla på en hemsida i förra veckan, då jag hitta en JÄTTEJÄTTEFIIIN klänning, den var enkel, färgglad, fiin helt enkelt, en Frida klänning, absolut, sen fanns de bara min storlek kvar också, så de var nästan ödet :) heheh....
Naj men jag fastna verkligen för den klänningen, o den var billig också, vilket var toppen, eftersom de kommer läggas lite pengar på balklänningen, man måste jo ändå hålla en budget, men så idag iallafall, jag var lite orolig för de blir jo lite som en chansning när man beställer över nätet, så jag var lite pirrigt att  testa den, ifall den skulle va lite förliten att  mommo skulle få behöva fixa till den lite, men icke, den satt som en SMÄCK :) jag vart så otroligt glad, ååååh!!!!  :):):)
Hur den ser ut de får förbli en hemlis tills den 9 Juni då jag tar studenten :) Jiiippiii
 


/// Friitchjjuf ♥

Natti Natti


Jaa, nu börjar klockan närma sig sängdags för min del, är helt slut i kroppen, även fast min dag inte varit så ansträngande, vi hade våran lärares kille på besök idag, han skulle prata lite om sitt yrke som "filmare", alltså han som står bakom kameran o spelar in film, de var jäätteintressant, vi såg också en utav de filmer som han varit med o spelat in, Förortsungarna, jag har dock sett den förut, men jag tycker den är kanonbra, han va också me o spelade in båda Arn filmerna, som jag ännu inte sett, men som jag blev mer intresserad av att se efter idag då jag hört mer om filmerna, späännande, han verka va en helskön snubbe iallafall :) så jag min dag i stora drag har varit att sitta lyssna på honom o sett film :) efter skolan gick jag hem till min Älskling som äntligen är på bättringsvägen nu, vi såg ännu en film, the day the earth stood still, hette den, verka faktiskt riktigt bra, dock somna lilla jag i fotöljen :) hehe, och nu är jag hemkommen o nyduschad efter kvällens innebandy träning :)

" ta en dag i taget, spontant, gör det bästa utav dagen"

Nu skall jag hoppa i säng alla härliga människor :)
Sov så gott, o dröm gött :)



///Friitchjjuf ♥

Glad Alla ♥ Dag


Glad Alla ♥ Dag







/// Friida ♥

23.03 torsdag kväll


Japp, klockan är nu 23.03 och jag tänkte slänga in ett inlägg innan jag hoppar till sängs :)
har inte hunnit skriva om vad som hänt de senaste dagarna..

i tisdags drog jag me bussen in till stan, för att träffa Tilda, o se hur hon bor, trevligt,  vart mycket snack, och cykelåkande,hehe, äntligen vart de av att vi träffades, så som vi planerat, sen emot kvällen kom sötis Sara in till mig, pappa jobba natt så vi var själva i lägenheten, vi hade suuperskoj, åt glass i stora lass, och såg skräckis, jag har verkligen kommit fram till att skräckfilmer är absolut inte min grej.. huuu!!! Jag vart så rädd att jag var tvungen att springa o sätta i kedjelåset i dörren, vilket jag sen glömde att ta ur, så när klockan var närmare sju på morgon ringer pappa o vill in, så klantigt utav mig.. men jajjja, jag somna om ganska snabbt igen :) de vart en mysig kväll iaf, me massa snack o glass, o lite spioneri på Sara pojkvän :) heheh...

efter jag somnat om, vakna vi inte förräns närmare 12 vilket var riktigt skööönt att verkligen få sova ut :)
Sara drog me Robin hem till lummelunda, och jag bestämt pluggdag med Frejja :) , vi fick dock lite gjort, men de vart mycket annat som gled emellan, jag vet inte men jag o Freja har en tendens av att snacka som tusan om allt möjligt :) hahah!!! trevligt var de iaf, hon stannade och åt kvällsmat med mig också, innan jag vart sådär suuperstressad för att jag skulle hinna me bussen hem igen, eftersom jag hade träning.. träningen gick bra, jag känner verkligen en jätteglöd för innebandyn, och speciellt nu när jag o mitt lag verkligen börjar trappa oss uppåt, känns toppen på träningar o matcher, vi spelar verkligen som ett lag, och man ser att vi utvecklas :) skoooj!!

Idag torsdag har vi sett några utav dom första filmerna som gjorts, lite långtråkigt, men spännande ändå, jag kanske inte ens har berättat att jag nu har filmkunskap i skolan, som iv kurs i två veckor, vi kollar olika filmer varje dag, faktiskt riktigt kul :) Jag drog hem till Moa i västergarn förut för att pyssla lite me alla hjärtans dag kort :) de va skooj, fast jag vart inte så nöjd med dom, jag vet inte jag var nog mest virrig när jag gjorde dom, dom vart hel flummiga, så jag gjorde om allihopa när jag kom hem xD hahah typsikt mig... åkte hem till min Älskling en sväng ikväll också, han ligger heldäckad hemme, han är sååå sjuuuuk,  huuuu tycker inte om att se honom sådär, vet inte va de är för skit han åkt på, de går jo en massa sjukdomar nu, huuu jag hoppas bara han blir frisk snart, så jag får pussa på honom igen :):):)

Naaj, nu blev de ett sådant där lååångt inlägg, men men, hoppas ni orkat läsa de :)
Nu skall jag slänga mig i sängen o sova sova sova o drömma drömma drömma om min Älskling :)


( en bild på mig o sara påväg hem ifrån bosnien/kroatien där vi var på klassresa, haha vi posar, lite väl utputtande läppar men men,)

Godnatt gott folk
///Friitchjjuf ♥

Utmanad


Jag har blivit utmanad av  Lina o Moa :)
 Regler för utmaningen är:
*Gå in i mappen "mina bilder"
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
*Utmana sex personer


heheh, bilden de blev, är en bild på sötis Sara, ifrån en donnerdag, när man leker o har aktiviteter hela dagen på skolan, men vi var ett gäng som bara låg o softa i solen på en filt o lyssna på musiken som spelade av esterterna :)
Så alla läsare de här är Sara, på en filt med sina snygga solglasögon, en varm dag :)


Jag utmanar

Louise - Loouiisek.blogg.se

Sara - Gaddii.blogg.se

Vicky - Vichs.blogg.se

Lina - Linamellin.blogg.se

Moa - Moiie.blogg.se

Nora - Norao.blogg.se


/// Friitchii ♥

FredagLördagSöndag


Lite utav min helg, i stora drag :)

fREDAG - Åt middag hemme hos min Älskling, jäättegod, tacopaj, mmmmm, såg lite lets dance där med familjen Hassel, sedan begav jag o moa oss in till staden för att umgås lite med min systeryster, de var trevligt, vi var några stycken som sjöng Singstar, de var kanonkuul, jag har bara prövat de en gång innan, vi sjöng i lag osv, de va jäätteskoj faktiskt, så otroligt härligt att ha syster hemme litegranna :) sedan drog jag o moa hem igen i dimman, vart dock senare än vi räknat :) min älskling var ännu vaken när jag kom hem till honom, åh blev så glad när jag såg honom :)

lÖRDAG - Fick sova ut litegranna, sen upp o hoppa, äta lite frulle, sen drog jag o Anthon ner till hallen för att se hans lag spela match, tyvärr kunde inte min älskling va me o spela, han har vart lite småkrasslig, plus att han har nå inflammation i sina ben :( hoppas att han blir frisk snart, älskar att se honom spela, o heja honom :) senare på kvällen vart de middag här hemme, jag o Anthon, o mamma o gunnar, de var trevligt o mysigt :) sen skulle jag o Moa o Lina ha våran triokväll i västergarn, för att "inviga" moas nya omrenoverade rum, och se one tree hill säsonger hela natten lång, meen tyväärr har FinaLIna blivit sjuker, saknade henne :( så de blev ingen triokväll, men förhoppningsvis kanske vi kan ta de nästa helg :) de var dock inte hela trion, men de vart jag o moa iallafall, inte så pjåkigt det heller,  vi såg lite på melodifestivalen o myste framför öppen brasa, trevligt trevligt :) sen drog jag hem till min älskade pojk igen, o vi låg o myste framför den storslagna filmen braveheart som gick på tv, såå underbart bra film..

sÖNDAG - Jag o Anthon sov ut idag, jag vakna till o kröp under hans täcke, ååh älskar göra de på morgonen, känna hans värme o hans underbara kropp :) vi gick ner åt lite frullisch, sen assisterade jag min älskling när han skulle bygga ihop en dator, jag beundras verkligen utav han o alla andra som förstår hur man gör, vart alla sladdar o skruvar skall sitta, jag förstår ingenting jag naj, men kul va de iallafall att kunna hjälpa till lite :) nu så laddas de inför matchen jag skall spela ikväll, vi spelar istan kl halv 6, puuuh, en söndag kväll, ojojoj, vi får se hur de kommer gå, nu skall jag äta lite för att bygga upp lite energi, sen dra ner tillsammans med anthon en stund o se hans lag spela match, innan vi måste bege oss till stan för att börja värma upp för vår egen match... jag är trött men ändå taggad :)

Hoppas eran helg varit kanon :) De har iallafall min varit, sköön, lugn, spontan, good mat, mycket kärlek o tid med min pojke :), umgåts med syster o moiie, taggad till matchen ikväll :)
Ta hand om er allihopa :)
Kraaam // Friitchjjuf ♥


19 månader idag <3


19 månader utav äkta kärlek <3
och jag hoppas på att få dela massormassor utav fler dagar tillsammans med dig, Anthon!!
DU ÄR UNDERBAR PÅ ALLA SÄTT O VIS
BARA TANKEN UTAV DIG VÄRMER MIG NÄR JAG ÄR KALL
DU FÅR MITT HJÄRTA ATT BULTA
OCH DINA KYSSAR FÅR ALLTING RUNT OMKRING ATT STANNA UPP
DU ÄR MIN KÄRLEK
DU ÄR MIN PRINS






DU OCH JAG TILLSAMMANS ÄR ALLT VAD KÄRLEK INNEBÄR

/// Diin Friida ♥

Haallon o Muffiin



Jag åkte till Vicky igår, o sov där, vi börja se en asbra film, kommer inte ihåg va den hette, cardgang eller nå sånt, den va verkligen jäättebra, vi såg dock inte färdigt hela, hehe, vi vart för trötta..
Idag när vi vakna var de väldans trögt att komma ur sängen, de var burrigt väder ute, o varmt under täcket, så av den anledningen tog de cirka en halvtimma för oss att röra en fena :)
Sedan bar de av in mot stan, för en snabbkoll på stan, jag skulle bara köpa en mascara, men kom hem med, foundation-puder, leggingsjeans, o en tischa, älskar impuls köp :) då de bara klickar, o man köper, känns som man uppskattar de mer då :) vart iallafall jäättenöjd me mina köp, sedan vart de lite fler ärenden som skulle göras på stan, efter de drog vi vidare hemåt, vicky skulle ha nån mysgrej me klassen i skolan :)
Jag har haft en sån toppen dag idag tillsammans med min söta VickyVurr, vi har alltid så otroligt roligt tillsammans :)
Du är guldvärd Gumman <3

    


/// Muffiiin ♥

Bort med er, basselussker.......

Min älskling har gått o blivit sjuk :(
Jag gillar inte när han mår dåligt o är snorrig o trött :(
huuu, jag vill bara pussa bort all smärta, så du blir frisk igen Hjärtat :)



Du & Jag


Kraam // Friitzhoof

Måndag 17/2


Idag har vi hemstudiedag i etik kursen, för att göra klart våran uppgift om en värdekonflikt.
Jag blev precis helt klar med min uppgift nu, känns skönt!!
Var dock i skolan idag ändå, Jag o Freja hade möte med Gunilla, en kvinna på skolan som hjälper mig o Freja med moldavien resan, som har legat på is ett tag nu. Men nu så är vi tillbaka, och skall försöka med nya tag. För er som inte vet, så håller jag o Freja på att planerar och försöker få ihop pengar till att kunna åka till modavien, för att ha våran praktik där, som då blir att jobba/hjälpa gatubarnen i moldavien. Både jag och Freja fastna för idén när vi hörde om möjligheten, vi blev utvalda på skolan, och fick där ett stort bidrag med pengar till resan, och efter mötet idag, känns de verkligen som att nu är det mer än bara en önskan att få komma dit och få uppleva något så annorlunda, som deras verklighet och få hjälpa dessa barn, nu känns de verkligen som att vi är en bit på vägen att de kanske  kommer uppfyllas, vilket också känns skrämmande, för jag tror inte jag har förstått hur stor den här resan egentligen är....
Men jag antar att man skall känna lite så också, eftersom dom lever i något som för oss ses som så overkligt.
Jag och Freja har en bit kvar tills vi nått ända fram, men är en bit på vägen, de är också en otroligt chans att ta, tänk vilka upplevelser, och erfarenheter.

En sak som har slagit mig är också hur jag skall klara mig utan Min Kärlek, Anthon, i kanske hela 3 veckor, när de längsta vi vart ifrån varandra är 5 dagar?!
ojojoj, de är mycket tankar som virrar runt!!

Naaj, nu skall jag gå och städa lite i mitt rum, innan syster kommer hem :) de är som Anthon brukar säga , att jag bygger ett mount everest utav kläder på min stol xD han kan ha lite rätt ibland :) hehe

Ta hand om er!! :)
Kraam // Friitchjuf ♥

SYSTRA MI


Om några timmar anländer min kära storastora syster Fie till gotland, och såå som jag saknat henne!
Vi träffas allt för sällan nu mera, så tråkigt :( , men lite svårare också när man har ett hav emellan.
Men nu så kommer hon o lilla tito ner, en hel vecka skall dom stanna, de skall bli så otroligt myysigt!! :)
Jag och min syster Sofie står varandra väldigt nära, hon är som en utav mina bästa vänner, vi kan prata om allt, och vi ställer alltid upp för varandra, men sen hon flytta till sthlm, träffas vi ju allt mindre, så de kommer bli helt underbart att ha dig hemme igen den här veckan :) ♥


/// Lilllan ♥

RSS 2.0