STORT STEG

Jag tog ett stort steg idag.. Jag köpte en sprillans ny mobil :):):)
Har haft min mobil sen 6:an.. hehe!!!
Jag hade en 3310, sen en kväll när pappa kom hem, hade han köpt en ny mobil, som jag vart helt förälskad i, som jag lyckades flirta mig till att jag skulle få av pappa, men till slut slöt vårat avtal på att jag fick låna den i 14 dagar :) men de slöt med 6 år istället xD de känns jobbigt på ett sätt att släppa taget om min käraste T610, vi har som ett förhållande den mobilen och jag :) jag har funderat länge på att skaffa ny, men har aldirg kommit till skott, men nu så idag, åkte jag till stan me papps och sara och såklart den mobilen jag tänkt köpa var slut, men fick upp ögonen för en annan guldklimp :) så nu är de gjort, Frida har köpt en ny mobil, ÄNTLIGEN :) känns bra, lite pirrigt!! hehe ^^ så nu ligger den på laddning snart redo att användas, men jag kommer nog inte kunna lägga bort min gamla på nån dag, saknar den redan joe :) hehe.. aj hu va jag är fjompig!!
 





min gamla hederliga, FINA, käraste guldklimp!! :)



   
  till denna nya superfiiiina :) köpte en sådan, fast min är blå och silvrig,
   dom hade inte dessa färger, annars hade jag köpt den :)  hihi



// Friitchii med den nya mobben ♥

Helgen = Gott & Blandat

:):):)


Ja de är precis va helgen har innehållit, lite gott och blandat, dock inte godiset som så också heter, även fast jag suktar efter allt som står under kategorin godsaker, men icke, jag och Anthon har jo ett vad om vem som kan hålla sig ifrån gottisgodis längst, och nu är de väl upp emot 3 månader jag hållit mig utan, så ni kan jo bara tänka er hur mycket mums mums jag drömmer om :) men tillbaka till helgen, den har varit toppen :) en sådan där helg då man fått lite gott utav allt!!



Fredag - Krogen med mina töjsabitar :)

   
  
  
    





Lördag -  Gick med mamsen en stund på klintemarknad :) sedan åkte jag karusell med min Vichy xD hehe!! så jäklans roligt!! Stog i vårat kik-stånd i 4 timmar, skulle egentligen bara stå i 1,5 timma, men men det vart lite längre, de va roligt, stå och babbla en massa me maggan, irene, eva alla människor som kom och handla, vi sålde kryddor, och en massa JÄTTE fiina sjalar, själv så fick jag hela 3 stycken :) hade velat ha allihopa, dom va så himla fina, och sen är jag jo en sådan sjalmänniska som tycker de är så mysigt, och speciellt nu på hösten, att ha en sjal att burra in sig i :) sedan på kvällen bar de av hemåt till min Älskling som hade sliti på Kustan hela dagen, där de inte vart en lugn stund vilket man förstår, en dag som den. Åt tonvis med taco, lekte en massvis med Melker :) Såg en superbra film också som hette Radio, en sådan där film som man verkligen blir tagen av!! Rekomenderar er att se den :) Sen vart de sängen som vänta, och en underbar natt brevid min Älskling :)




Söndag -
Jaa vakna upp brevid min kärlek, vilket är lika underbart varje gång :)  hem förbi en snabbis, sedan vidare till MOiie för att laga lite mat, vilket gick sioså när man försöker steka kött och se på one tree hill samtidigt, de finns en ganska stor risk att köttet blir lite svartare än va de hade blivit om man hade stått där hela tiden xD men men, de va gick de me =P vicky kom, vi såg lite film, efter filmen drog jag och vicky hem hit, jag hoppa i duschen, vi somna :)

 



//  Lyckliiiga Friiida ♥

-LYCKLIG-LYCKLIG-LYCKLIG-LYCKLIG-



                  ♥         ♥         ♥         ♥         ♥         ♥         ♥         ♥         ♥         ♥        ♥  



     

Himmelskt


Finns inget som är så underbart som att få vakna vid din sida.
Kemin mellan oss får de att pirra inom mig.



/// Din ♥

En FridaFavvis :)



En favorit låt i en favorit film bildar en favorit scen :)

/// FridaFavvis♥

MINA BUFFELOOZ

åååh mina efterlängtade buffelooz som jag och Vicky skickade efter har äntligen kommit :)
nu jäklar är jag redo för vintern, shit va härliga dessa skor är, ojojoj dom här skulle jag nog kunna leva i !!!






/// Friitchii i hennes nya Booootzz

Utgång Med Brudarna :)

Yes i lördags var de dax för lite party med brudarna så vi hade lite förfest här hemma hos mig först :) med twister och groggar, sedan vart de lillebror och hamnplan!!



 


 










/// Friiitchjjuf ♥

BUSBUSBUSUNGAR :)


Jo busungar, de är precis vad man kan kalla dessa två tjejer :) heheh.. 
lite bilder ifrån i fredags :) 



                                                                                                                               


                     



//// Friittchii ♥






FREDAG :)

Ikväll är de inte vilken dag som helst, utan de är den efterlängtade fredagen :)
och den skall jag spendera med Sara :) vi skall va barnvakt åt mina söta kusinbarn :):):)
skall åka och hämta Sara nu, sen skall vi åka och tanka bilen, hur nu de kommer gå ? :S heheh.. jag lyckas aldrig få till de där xD

Jajjja



sötare finns inte. Ella & Klara :)



Hoppas ni får en toppenbra fredagkväll :)


///Friitchiii ♥

<3 TRION <3




  ♥JAG SAKNAR OSS ♥

 








→Ingen kan ha så roligt tillsammans som Vi ←

◊Ni är mina änglar◊
◊Jag älskar er◊




///Friitchii ♥

JAG SKALL MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA

När min mammy kommer hem från jobbet, vilket hon gör närsom, skall vi dra in till stan för att handla lite grejs, och sen skall vi äta middag bara hon och jag :)
Skall bli jättemyys :)
Min mamma är nog världens bästa mamma <3


You are my strength <3


//friitchii ♥


EN TOPPENHELG + LITE FÖRKYLDNING :)







Ja då hade ännu en helg passerat, ganska otroligt att ingen dag är den andra lik

Fredagskvällen- spenderade jag tillsammans med Nippan (sara) :) Vi hade en helskön kväll, med goood mat, tvtittande och promenader!! Väldigt behövlig kväll med tanke på att man inte vart så frisk i snoken dom senaste dagarna.. hatar att va förkyld, men de har jag väl bara mig själv att skylla eftersom jag inte kan hålla mig ifrån min Älskling när han väl är försnyld. Naj inga förkyldningar kan komma mellan oss inte :)

Lördag
- kl 12.00 Vakna, såg på mobilen,fick en stort stort leende, hade fått en sådant underbart fiint mms utav mitt Hjärta :) You really make my day Honey <3
senare på eftermiddagen drog jag till sanda city och hämtade muffilini ( vicky ) och sedan drog vi vidare för att  hämta sissa,hanna och orre som vi skulle va chaffisar för denna kväll eftersom dom skulle till insparken! de vart en myspysgosmos kväll med vickyvurr i hennes kusins lägenhet, med två påsar popcorn, ett program eurovision dance contest, två kebabrullar på pizza quick i ett sammanträffande med Karl och Jeppa :), en timmas sömn, i en helt gudomligt sköööön säng, två svängar ut till snäck för att lämna och hämta festprissarna xD, en uttappad vindruveback,  och så jag och vicky som inte var hel 100 i bodden, men de vart en väldigt bra kväll, med mycket musik och sång påvägen hem ifrån stan kl 03.04 någonting med en väldigt lulliig Moa i baksättet :)

Söndag- jag vakna utav att vicky slängde våran ringande hemtelefon på mig imorse, de va lina :) vi pratade och pratade, kändes som evigheter sen, SAKNAR DIG!
efter en lång snozzemorgon, klockan var närmare bestämt lite över tolv gick jag och vicky upp för att göra en dunderfrulle som bestod utav gröt,och rostad macka, de va MUMS :)
vi börja se en fridafavvorit film " stekta gröna tomater" den borde alla se, den filmen är sååå jäkla bra! men tyvärr han vi bara se halva, för vicky skulle hem.
lite senare fick jag ett samtal av moiie som ville att jag skulle följa med till fardhem och se match och eftersom jag i princip inte gjorde någonting alls så åkte jag med :) sen lagade vi tacostacos till kvällsmat hon och jag :P
Och nu är jag äntligen hemma hos min Anthon :) har saknat honom sååå otroligt mycket, har inte sovit tillsammans med honom på 4 hela dagar, känns som evigheter sen!! men nu så skall jag springa bort till sängen och lägga mig i hans underbara famn och kärleka lite <3






 //// F♥A

SPARTA :) oouh oouuh oouh

Igår var de Donnerdagen, och denna gång med OS-tema :) alla klasser skulle ha ett eget lag med en egen flagga, i min klass kände vi oss väldigt taggade inför denna dag, så självklart vart vårt lagnamn " SPARTA"
vi var helt klart snyggast klädda, och hade den största och snyggast flaggan, de fanns några stycken som hade en halvtjaskig röst efter dagen slut, med tanke på allt skrikande och hejande.. men en helt klart värdig 3:a blev vi iallafall :)


flaggan :)


jag och sara, i våra lag-bandanas :)

de vart en hel rolig dag på donner igår!! klassen är helt toppen, kommer ha så himla roligt de sista året nu!! :D


/// friitchjjuf♥

VÅRAN DAG <3

JAG ♥ DIG

 idag har det varit Du och Jag i hela 14 månader
och de har varit dom mest kärleksfulla, obeskrivligt underbara, helt fantastiska dagarna i mitt liv


You make me hole





/// Din, alltid Din ♥


RSS 2.0