Jag Studsar Utav Lycka

Heeej alla hippies :)

Idag är jag på sådant busigt glatt humör :)
Jag nästan studsar utav lycka :) 
De speciella som hänt, är att allt är så jäkla bra :) min mamma är glad, min pappa är rolig, mina systrar mår kanon, saknar dom dock som tuuuusan, mina vänner är GULD :) min kärlek får mig att känna något jag aldrig känt förut,  han får de liksom att pirra sådär konstigt i magen, han får mig att stråla upp av glädje varje gång jag ser honom :) ååh va jag tycker om honom :):):)
Naj allt bara flyter på, och känns underbart :)
Jag har lyckorus i kroppen just nu :) ååh så underbart de är :)

Idag vart de första skoldagen efter de sköna "lata" höstlovet, jag o Sara fick klart ett arbete vi startade idag på engelskan, skööönt :) vi har skrivit om famous swedish people, som ABBA, Stellan Skarsgård, o Peter Stormare. De gick skitbra, så vi har varit kreavtiva i skolan idag :) jepp jepp
träffa min vicky idag också, hon har jo vart i sthlm allt för länge, så de vart jätteroligt att träffa henne en snabbis i skolan =P
kom hem, och  de var inte vem som helst som var på besök, utan mina "gamla" grannar från eksta :) ååh blir så glad utav dom, dom för mig tillbaka dit, till den tiden då jag och min familj var 1 tillsammans,oj, de känns som om de var ett annat liv, kommer inte ens ihåg senast vi alla i familjen var tillsammans, saknar oss!!
grannarna var iallafall på besök, och de var riktigt roligt, tycker om dom, så länge sen jag träffat dom,  fast de var i början av sommaren, men förr sprang man alltid över flera gånger i veckan o bara va där :)
så nu har jag lovat att jag skall åka och hälsa på dom i jul :) jag brukade alltid vara med o klä deras julgran dagen innan julafton förut, men sen vi flytta förändrades de, som mycket mycket annat..
De har varit en kanonbra dag, och jag ser fram emot kvällen :) snart väntar träning, och ikväll skall jag dela säng med min underbara, så de kan inte bli bättre :)

Ha en fortsatt underbar kväll :)
de skall jag ha!! :)



Gör något som får dig att känna lyckorus igenom hela kroppen :)


///Fritchjuf♥

Jag tycker om att värmas utav Din värme <3

Min älskling cykla precis hem :( han skall jobba idag, så var tvungen att kliva upp tidigt, och jag som bara villa hålla kvar honom hemma idag och mysa gärnet, vädret utanför bara skriker mysmysmysväder :) med film, tända ljus, o massa kärlek :) men icke blev de så, utan jag fick se min Älskling cykla hem i reng o storm :( ååh vill så gärna ha dig kvar här i sängen. Men så fort jag kommit upp till sängen igen la jag mig under min älsklings täcke, som fortfarande var varmt, åå finns inget så underbart, som att bli värmd utav Din värme Hjärtat!! <3
Jo, eftersom inte klockan är speciellt mycket, nu när vi vridigt tillbaka klockan en timme, så får jag ta o fortsätta sova utan min Anthon dock :( men jag skall drömma om honom som alltid :)

Godmorgon & Godnatt igen





///Friitchii

HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FAKTISKT MIN VICKYS DAG!!! :):):)
                                                                 
HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA HURRA






GRATTIS PÅ DIN 17 ÅRSDAG GUMMAN <3




/// Födelsedagsbarnets kompis♥

Jag vill dansa dansa dansa


Sån jäkla bra låt :) Jag blir såå himla glad när jag hör den här låten, Abbas absolut bästa låt enligt mig :)
Jag vill bara dansa dansa dansa när jag hör den här :)






känner ni hur de svänger!! :)



/// Friiit ♥

Nippan & Noppan










//noppan ♥


MonsterTruck-Flärre-Glass-Film

Åkte in till Pappsen igår med Sara :) hade jättemyysigt :)
Va så himla länge sen jag va me min Sara, så de var himlans roligt, har alltid så roligt ihop med henne :D
vi tog en tur ut till maxi me pappas "monster truck", hahha!! ( de är nån slags jeep, som låter som en lastbil, men som är så sakrans skön att köra) jag tycker om den bilen :) vi handla lite godsaker = blommor till mitt rum hos pappa, måste ha de lite grönt i varje rum, de livar upp de så mycket, ger rummet liv på nå sätt :) köpte flärre(fläskfilé) pommes o glass mm :) vi gjorde debut i pappas kök också, och de vart en dundermiddag :) mums va gott de var!! hehe lite roligt att pappa inte använt köket o han har ändå bott där över två veckor xD hehe!!
vi åkte till reno eller nuvarande " hemmakväll" kiosken och hyrde hela 5 filmer, så de vart en filmkväll, med tonvis me glass, vi har dock två filmer kvar som vi får åka in o se nån gång i veckan :) vi hade riktigt mysigt faktiskt, vi var som 3 häffaklumpar i pappas vardagsrum igår, hahah xD han har inte fått sin bamsestora soffa ännu, så han har en minimini tvåmans, så de var Sara o pappa i soffan, o jag på golvet, men de gick hur bra som helst :)
Jag o Sara hade massor me bus på våran "göra idag lista" igår egentligen , men de vart inte så mycket bus, utan mest våra latasidor som kom fram =P men men, vi får ta busdagen en annan dag Gumman :)



     
  




// Friitchii also called Noppen ♥

Three Little Birds





Vi är tillbaka :)


/// Trions Friiitchjjuf♥

NATTI NATTI




/// friitchii i drömmarnas land ♥

vindarna tar med sig löven utanför mitt fönster

idag är de en riktig myyysdag, med tända ljus, go musik o burriga kläder :)





/// friitchii ♥

Historisk match

Joo de kan man väl kalla de, igår spela jag min allra första innebandy match :):):)
och ojojoj va jag var nervös, likblek i ansiktet och spyan i halsen... ursh

de var min livs första seriösa innebandymatch får man väl säga, för jag spela jo trots allt innebandy i 4:an när vi var med i påskcupen xD hehe
tillbaka till igår, de va riktigt roligt, trots att jag var otroligt nervös innan, men de släppte, litegranna iallafall ^^
vi förlora dock med 7-0 men de behöver vi inte prata mer om.
Jag tyckte de va skooj som attans och jag ser fram emot att spela mer, tror de kommer bli ännu bättre när man får spela ihop sig litei laget :)

de var så himla roligt igår, när jag var så nervös så benen skaka, och vi skulle byta om, och jag hade faktiskt funderat på vilket nr jag skulle få, för jag spela me 7 under hela min fotbollskarriär =P men nu är de jo en ny sport vilket innebär nytt nr.. och de blev de också, inte långt ifrån 7 men de var nytt, jag fick nr 6.. hahah!! och jag kände bara de här börjar bra, - de är jo satans nr, sa jag. - jo då får du väl gå ut på planen och spela som satan också då, sa theres. :)






/// Fritchi med en klubba virrandes på plan♥

Stockholms resa 2



jajjjemen!! två resor till huvudstaden på en kortare tid än 3 veckor :)
ja så kan de va när man har två föräldrar som kommunicerar lite för dåligt med varandra, så dom prickar in resor på precis samma månad, när vi knappt aldrig är iväg.. hehe komiskt kan man tycka!!

Tisdag - åkte till stockholm i tisdagsmorse tillsammans med pappa och min älskling denna gång :) jäääättemysigt!!
syftet med resan var "pappa" jag och mina två systrar ville ge honom en födelsedagspresent, lite väl försenad men men, han fyllde år i mars xD så vi åkte upp till stockholm och bjöd pappa på middag på NorraBrunn, och sen såg vi på stand up komiker, de va jätteroligt :) vi såg nån kille vet inte va han hette, sen såg vi Öz, och ojojoj va jag skratta, sakran va han var bra hahahaha xD sen till sist var de Babben Larsson den hederliga gotläningen, de blev en riktigt lyckad kväll :) de va så skönt att bara vara vi :)

Onsdag - vakna brevid min älskling, men dock utan täcke xD hehe var mycket om och men efter de där jäklans täcket, min syster hade inte så gott om täcken så jag och Anthon skulle dela, vilket vi verkligen inte är så bra på  :) så de hela slöt med att jag sov med min syrras morgonrock, ett påslakan, och min älskling låg med täcket :) men vi försökte dock, heheh Anthon la täcket på mig varje gång han vände sig om, men de försvann jo lika snabbt igen :) men de är tanken som räknas, eller hur älskling :) nog om de, vi åkte iallafall till cosmonova och såg film, ojojoj, fasen va de är häftigt att se film i den salongen, en sådan skall vi ha älskling, eller hur va de vi sa =P heheh
sedan middag hos syster Fiiie, inte vilken middag som helst utan de vart raggmunkar med fläsk :) mums!!!

Torsdag - shoppa shoppa shoppa :) skulle egentligen skicka iväg pappa på spa/massage men de var stängt så de gick inge vidare :( så vi fick shoppa hela dagen istället, vilket var synd =P inhandlade mycket fint, tröjor,mössa,byxor,skor mm :) middag senare på kvällen hemme hos syster Liiina :) hon o jag gjorde nå kycklingsgoojs i tortillabröd :) var jättemumsigt faktiskt!! :)

Fredag - båten hem kl 11, var väldigt slö, väskan var tyngre än när vi åkte och plånboken lättare xD 




 


    
           
 





/// Friitchii the lucky one

Flyttkartonger överallt...

Jaa, i helgen flyttade min käre far till en lägenhet i stora staden, och lilla jag fick ett helt eget rum i den nya bostaden :) känns underbart!!! skall ÄNTLIGEN få lite tid med min pappa som jag saknat nå så otroligt mycket. Men nu så, är de du och jag papps. Skall dock inte flytta från klinte naj, jag skall bo lite hos mammsi och lite hos pappsi, men känns bra att ha något eget me pappa nu!! :) men sen har jag jo mina vänner, min mammy, min kärlek, och skolan här i klinte, så från klinte tänker jag inte flytta :) men skall bo hos både mamma och pappa :) ser faktiskt fram emot de!! :) mina föräldrar är dom bästa, dom är mina guldklimpar ♥ 

tillbaka till flytten, ja de var upp i lördags efter trions fredags "come back " :) UNDERBAR KVÄLL!! :)
sen till klinte, för att sedan börja lasta grej för en vidare trip till visby, och där skulle allt lastas av, ojojoj de känns i benen och i ryggen nu dagarna efter xD dessa jäklans trappor som man springer i upp o ner!! lägenheten var urmysig, en gammal, nyrenoverad dock, charmig, annorlunda lägenhet :) den känns jättebra, tror jag och papps kommer ha de bra där ja :) nu är den dock fylld med flyttkartonger överallt xD hahah shiiit va grejs människan samlar till sig.. ojojoj!!
mycket fix och allt där till väntas i lägenheten, tycker verkligen de är jätteroligt med inredning och fix :)


Ha de gott allihopa!! :)



/////Friiitchiiis ♥


Stockholms resa 1

Åkte till stockholm med Mamma o Gunnar, för att umgås lite med mina två systrar som bor där!! Vi hann med lite shopping, en middag tillsammans på Pizza Hut, en kväll med kortspel, en flaska vin o en hel massa prat, en tur på IKEA. Vi hade en helmysig helg helt enkelt, Jag saknar verkligen Lina o Sofie!!! Borde åka till dom oftare... får bli ändring på de =P

   
                                                                                                                
                                                                                                                               
                                                                                                              





Så träffade jag min bästaste Lina på centralen, hon hade också varit på besök i stockholm!
Vi somna som två stenar på båtbussen :)




///Friiitchiii♥

3 timmars karusell

ursh ursh ursh

Joo de är precis vad man kan säga över nattens båtresa...
Lillafärjan var iställd, så de var proppat me människor överallt, båten skulle gått 20.05 från nynäshamn, men anlände inte till nynäs förräns 20.45 så var en otrolig väntan. Men tillslut kom vi ombord, och ojojoj vilket kaos allt kändes som, det blåste 28 m/s och vi hade alla betalt för en 3 timmars lång karusell..
båten gungade som bara den, den åkte upp på vågorna och ner igen, shiit jag trodde att vi skulle gå under!!
för att försöka dämpa min rädsla och illamående, så la jag mig på golvet tog min mp3 och höjde till högsta volym :) men dock hjälpte inte de, hörde dock hur båten dunsade emot vågorna. lite läskigt fakstiskt, sen blir man jo inte mer trygg när dom efter ett tag roper upp i högtalarna " finns de någon läkaren ombord bland passagerarna var vänlig kom till informationen".. va fan har dom borde väl ha nån läkare ombord bland personalen ifall de skulle hända något?!?!? jajja!! de var en gungande resa, men tillslut kom vi fram till lilla gotland :) de var bums i säng de, efter att ha kramat på min älskling förstås som låg i min efterlängtade säng och väntade :) klockan var väl närmare bestämt lite över 2 när jag somna, och ojojoj, ingen skola blev de för mig idag, satiken var jag var slut!!! men nu har jag återtagit alla min sovtimmar :) tror ja !? :)


berättar mer om sthlmsresan i helhet senare :)




//Friitchi på gungande hav ♥


JAG KOMMER SAKNA DIG I HELGEN


♥DU OCH JAG, ALWAYS ALWAYS♥





//// Din Frida ♥

1 oktober




vakna imorse utav att regnet bara öste ner utan för fönstret och lyckligare kunde jag inte vara som låg hemma hos min Älskling :) burrade in mig i hans armar och kände värmen mellan oss!! ååh så härligt det var, de var dagens höjdpunkt :)

klockan är nu 15.06 kom hem ifrån hemsemarknad för en stund sen, åkte dit en snabbis med Moa :) egentligen inte för att gå på marknaden som man kan tycka, men icke vi skulle bara åka till lina som jobbade idag på grillen och käka lite :) så idag åt jag min livsförsta tunnbrödrulle :) hehe, spännande!! de smakade inte som jag trodde, men de var gott :) ( lite för mycket mos i min bara ) xD

så nu sitter jag hemma i en lång tischa, långfilsingar och tofflor, och bara myser, när hösten bara blåser utomhus!!
har pillat en massor, med nya mobilen också :) lagt in låtar och en massa, hehe  :) känns jättebra med den nya :)


Nu skall jag gå ner och lägga mig i fotöljen och bara gosa framför tvn :) mmmm



///Friitchjuf in the tofflors ♥


RSS 2.0