- GOD JUL -



- God Jul -
Jag hoppas att ni alla härliga människor får en jättebra dag, och att ni myser järnet med alla era nära o kära :)

Det skall iallafall jag göra <3





GOD JUL


KRAMAR /// Friiida ♥

^^Julemys i skolan^^



Julavslutning i skolan!! Massor med sång, spex, kramar, julklappar, pepparkakor o myys :)


  
   
   
  
 


KRAMAR // FRIIIDA ♥

-BF06-


I tisdags förra veckan hade vi en julmysdag med klassen innan lovet, så vi åkte till stora staden o åt pizza, o bowla o spela laserdom :) och ojojoj va roligt de var!! :)
Jag gillar min klass stenhårt :) kan inte skriva så mycket mer än att vi hade skoooj :) här kommer lite bilder så får ni se själva!! ^^


 
    
  
    
  

      
 



//// Friiitchjjjuf ♥

Hon lyser upp i vintermörkret



Joo de var precis vad Vår fina Lucia gjorde :)
Siiissa var såå fin i kyrkan :) Jag var en stolt kompis till Sissa när jag satt i kyrkan o såg på henne o hennes luciatåget o lyssnade till de fina julsångerna :) ååh ^^




     




////Friida ♥

Frid & Fröjd



Jepp det är vi de, mitt o Frejas team-namn!! :)
I början av december hade vi vårat projekt arbete, eller de praktiska i vårat projektarbete.. vilket va att ha ter temadagar på hörbyskolan, om sex,våld o droger. Och oj vilka dagar, alla dagar med slit som jag o freja lagt ner på att planera dessa dagar, visade sig bli långt över våra förväntningar, de va verkligen skithäftigt :)
Vi hade fixat förläsare, på sexdagen var de AnnaMaria Bauer, på drogdagen var de Alex vår kompis, som är helt drogfri och hur skön förebild som helst :) sen som avslut fick vi en stor present utav hassela :) dom ställde upp o visade deras teater " dont forget to kiss your mother goodbye", och ojojoj jag o freja vart såååå himla tacksamma för de, de var verkligen jättehäftigt... vilka budskap dom förmedla!! så tack till ALLA ungdomar, särskilt klassen 9E som vi var mest med, och tack till AnnaMaria,Alex,Hassela, o lärarna, utan er hade de aldrig gått :)

De var mycket slit bakom dessa dagar, men de var absolut värt de, reslutatet var toppen!! :)
så tummen upp för projekt arbetet!! :) dream-teamet lyckades ^^




// Friiid ♥

Here We Go Again



Jajjjemen.. Nu tänkte jag försöka skriva igen allt som jag inte hunnit skriva här på bloggen :)
Så nu kommer massor med inlägg med blandade ting :)



KRAMAR /// Friiida♥

UNDERBARA MÄNNISKOR






♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Jag är såå otroligt lycklig som har er underbara människor vid min sida!!
Jag älskar er så obeskrivligt mycket <3













/// Friida ♥

MÅNGA KÄNSLOR

& minnen!!



Jag vet att Du har styrkan att klara av de här.






-en underbar låt, med ett starkt budskap-



//Frida♥

ÄNTLIGEN!!



Äntligen har vi fått tillbaka datorn hos mamma, och såå skönt det är, har känt mig lite frånvarande här på bloggen, det var allt för länge sen jag skrev här :( , dock är det tiden som har påverkat också, har varit så himla mycket nu, alla sista uppgifter i skolan innan lovet, mycket med avslutet på praktiken, och jag o freja som haft vårat projekt arbete... så jag har haft många bollar i luften, jag ser verkligen fram emot att få lite lov nu :)

Det har hänt massor sen sist jag skrev :) så jag har mycket att uppdatera!! :) men det får bli en annan dag, för just nu springer klockan iväg och det är jo faktiskt julavslutning imorgon i skolan :) mitt sista jullov väntar, oj va det känns konstigt att tänka att det är sista, därför skall den bli extra fin o bra :)

Jag tittar införbi bloggen imorgon o skriver lite mer :)


KRAAAM // /Friiitchiii ♥

RSS 2.0